Овен Јонес Дечко Георге, партнер, старост, нето вредност, висина - колумниста чувара

Овен Јонес Дечко Георге, партнер, старост, нето вредност, висина - колумниста чувара. Од 2019. године Овен Јонес има 34 године и излази са дечком Георгеом.